Pearlcard by Hiscox opent deuren die anders gesloten blijven

Stel, als groot liefhebber van de Formule 1 bent u nèt te laat met het bestellen van kaartjes voor de Grand Prix van Zandvoort. Of uw dochter wil dolgraag naar een concert van Ed Sheeran dat binnen twee minuten is uitverkocht. Hoe fijn is het dan als u toch nog kaarten kunt bestellen!

Een illusie? Vaak niet. Want met de exclusieve services van Pearlcard by Hiscox is er zoveel meer mogelijk dan u denkt. “Dat komt door het netwerk van preferred partners waarvan Pearlcard gebruik maakt”, vertelt Iske Geertman, Senior Underwriter Art & Private Client. “Het bestaat uit bedrijven die met hun dienstverlening naadloos op elkaar aansluiten en vaak al jaren samenwerken. Stuk voor stuk ondernemingen die de hoogste kwaliteit nastreven.”

Gratis
En dat is goed nieuws voor particuliere relaties van Hiscox. Iske: “Hiscox stelt de kaart namelijk gratis beschikbaar aan verzekeringnemers met een Huis & Kunstverzekering of een Classic Car by Hiscox. Uiteraard betaalt de kaarthouder wel voor de diensten die hij of zij afneemt bij Pearlcard.”

Cadeautje
Voor adviseurs met wie Hiscox samenwerkt, biedt Pearlcard de mogelijkheid om zich extra te onderscheiden. “Door de services die zij hun relaties met de Pearlcard by Hiscox aanbieden, bevestigen zij de toegevoegde waarde van henzelf en van Hiscox”, vindt Iske. “De klant zal het immers ervaren als een ‘cadeautje’ van de adviseur en Hiscox.”

Pearlcard aanvragen
De Pearlcard geeft toegang tot exclusieve services op het gebied van onder meer Event, Lifestyle en Travel Service. Wilt u een Pearlcard voor één of meer relaties aanvragen of hen erop wijzen zodat zij dit zelf doen? Dat kan op deze webpagina.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over dit bericht of wilt u meer weten over Pearlcard? Neem dan even contact op met Iske Geertman via 020-5170700 of [email protected]. Of neem een kijkje op de website van Pearlcard.