Pearlcard: prachtig premium en een ultieme relatietool voor adviseurs

Zangles van een coach op topniveau. Kaartjes voor een uitverkocht sportevenement. Maar ook mantelzorg voor een bejaarde moeder en advies plus doorverwijzing bij borstkanker. Het zijn zo maar enkele voorbeelden van services die klanten van Hiscox in het afgelopen jaar hebben ontvangen van Pearlcard.

Sinds de samenwerking van Hiscox en Pearlcard, het bedrijf van rasondernemer Merlin Melles, krijgen nieuwe polishouders de servicekaart een jaar lang gratis in bezit. “De Pearlcard is een prachtig premium en een ultieme relatietool”, is de stellige overtuiging van Merlin. “De kaart verleent toegang tot vele exclusieve services en biedt uiteenlopende privileges, zowel zakelijk als privé.”

Unieke services

Het belangrijkste doel van Pearlcard is om unieke services van de hoogste kwaliteit aan te bieden. “Op die manier willen we helpen om de dromen van onze leden te verwezenlijken. Maar desgewenst brengen we hen ook in contact met de beste specialisten. Of het nu gaat om een advocaat, een vermogensbeheerder of een oncoloog.”

Toegevoegde waarde

Voor de adviseurs met wie Hiscox samenwerkt, is dit een uitgelezen kans om zichzelf te onderscheiden. Merlin: “Door de toegang tot exclusieve services die zij hun relaties met de Pearlcard by Hiscox bieden, onderschrijven zij de toegevoegde waarde van zichzelf en die van Hiscox. De klant ervaart het immers als iets dat door de adviseur wordt aangedragen en door Hiscox mogelijk wordt gemaakt. En dat versterkt de band tussen alle betrokken partijen.”

Krachtig instrument voor relatiebeheer

“Onze overeenkomst met verzekeraars en adviseurs is dat we onze leden ontzorgen. Daardoor is de Pearlcard een buitengewoon krachtig instrument voor relatiebeheer. Uiteraard is het belangrijk dat we alles tot in de puntjes verzorgen. Relaties van Hiscox hebben immers een hoge kwaliteitsstandaard en verwachten dus ook een hoog niveau van dienstverlening.”

Betrouwbare partners

Om dat te garanderen, werkt Pearlcard samen met een groep van zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare partners. Ticketorganisaties, nationale en internationale eventlocaties, musea en andere culturele instellingen, maar ook hotels, restaurants en reisorganisaties. Verder heeft Pearlcard een uitgebreid netwerk van Trusted Advisors, zoals bijvoorbeeld accountants, notarissen en advocaten.

Netwerk van medisch specialisten

Wat Pearlcard uniek maakt, zijn de Healtcare services. “Wie ziek is, wil natuurlijk door de beste artsen worden behandeld”, benadrukt Merlin. “In de praktijk bepaalt de huisarts echter vaak naar wie je wordt doorverwezen. Pearlcard heeft een uitgebreid medisch netwerk en weet wie dé specialist is op het gebied van jouw kwaal. Ook ons medische netwerk staat open voor onze leden.”

Uniek aanbod voor Hiscox-verzekerden

De Pearlcard by Hiscox biedt polishouders al deze exclusieve diensten. Wie een verzekering bij Hiscox afsluit, krijgt de kaart het eerste jaar gratis. Wie daarna Pearlcard-lid wil blijven, betaalt slechts € 169,- per jaar (normaal tarief: € 489,-).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Pearlcard biedt? Neem dan contact op met Bianca Kraft via 020-5170700 of [email protected].