Home risk survey

Voor alle Hiscox-verzekerden

De Home Risk Survey is een advies voor alle Hiscox-verzekerden. Onze risk surveyor loopt samen met u door uw huis, uw tuin en de rest van het perceel. Hij kijkt naar risico’s, beveiliging en verzekerde bedragen. Hij adviseert over doelgerichte preventiemaatregelen en zorgt ervoor dat u niet bent onderverzekerd.

Waarom een Home Risk Survey?

Met de Home Risk Survey weet u dat uw verzekerde waarde klopt, dat de beveiliging en preventie rond uw huis afdoende zijn, dat uw erfstukken afdoende zijn verzekerd. Is uw huis goed beveiligd tegen brand en waterschade? Voldoet uw alarminstallatie aan de voorwaarden van uw verzekering? Vragen, waarop u duidelijk antwoord krijgt in de Home Risk Survey.

Zo werkt het

De risk surveyor controleert uw hang- en sluitwerk, de alarminstallatie en de risico’s van brandschade, waterschade en stormschade. Ook kijkt hij naar oude taxatierapporten, bouwtekeningen en uw huidige verzekeringen. Daarna ontvangt u via uw verzekeringsadviseur een gedetailleerd rapport met foto’s van risicosituaties, algemene aanbevelingen en gerichte adviezen. Ook krijgt u onze brochure met veiligheidstips en een vragenformulier.

Highlights

  • Kosteloze herbouwwaardebepaling.
  • Inzage in juiste beveiliging.
  • Gratis advies voor verbeteringen.
  • Betrouwbare en betrokken risk surveyors.
  • Een persoonlijk rapport met algemene aanbevelingen en gerichte adviezen.