Home risk survey

Voor alle Hiscox-verzekerden

De Home Risk Survey is een advies voor alle Hiscox-verzekerden. Onze risk surveyor loopt samen met de cliënt door het huis, de tuin en de rest van het perceel. Hij kijkt naar risico’s, beveiliging en verzekerde bedragen. Hij adviseert over doelgerichte preventiemaatregelen en zorgt ervoor dat de cliënt niet is onderverzekerd.

Waarom een Home Risk Survey?

Met de Home Risk Survey weet u dat de verzekerde waarde klopt, dat de beveiliging en preventie rond het huis afdoende zijn, dat erfstukken afdoende zijn verzekerd. Is het huis goed beveiligd tegen brand en waterschade? Voldoet de alarminstallatie aan de voorwaarden van uw verzekering? Vragen, waarop we duidelijk antwoord bieden in de Home Risk Survey.

Zo werkt het

De risk surveyor controleert het hang- en sluitwerk, de alarminstallatie en de risico’s van brandschade, waterschade en stormschade. Ook kijkt hij naar oude taxatierapporten, bouwtekeningen en de huidige verzekeringen. Daarna ontvangt u een gedetailleerd rapport met foto’s van risicosituaties, algemene aanbevelingen en gerichte adviezen. Ook krijgt u onze brochure met veiligheidstips en een vragenformulier. Beide kunt u vervolgens aan uw cliënt verstrekken.

Highlights

  • Kosteloze herbouwwaardebepaling.
  • Inzage in juiste beveiliging.
  • Gratis advies voor verbeteringen.
  • Betrouwbare en betrokken risk surveyors.
  • Een persoonlijk rapport met algemene aanbevelingen en gerichte adviezen.