Win een plek in de 'Tulp'

Met de equipe-plek (rijder én navigator) doet u mee aan de laatste etappe van de Tulpenrallye - Partnerrallye op 12 mei. Uw deelname is inclusief diner, overnachting in Luxemburg en uiteraard de rallye zelf, die u naar de finish in Valkenburg voert. U mag met uw eigen klassieke auto rijden of met een van onze auto’s.

Zo maakt u kans

Wilt u kans maken op deze plek? Reageer dan op het bericht op onze Facebookpagina. Toon ons daar de mooiste bestemming die u met uw klassieke auto hebt bereikt, door een foto van uw klassieker op die plek in de commentaren te posten. U dingt vervolgens automatisch mee!

Op 13 april 2018 maken we eveneens op Facebook de winnaar bekend. Deze winnaar ontvangt bovendien per post van ons een simpele versie van het reglement van de rallye, inclusief een vrijwaringclausule die u getekend aan de starttafel inlevert.

Dit kunt u winnen

Vrijdag 11 mei 2018

18.00 uur       Ontvangst Hiscox en borrel in Alvisse Parc Hotel in Luxemburg.

Aan de starttafel krijgt u de documententas met programmaboek, badges, keycords en de Tulpenrallye 2018 premiums.

19.30 uur       Diner in Alvisse Parc Hotel in Luxemburg. Vervolgens overnachting in dit of een ander hotel in Luxemburg.

Zaterdag 12 mei 2018

07.00 uur       Ontbijt in uw hotel

08.00 uur       Briefing Partnerrallye m.b.t. reglement en route

09.00 uur       Start 1e equipe voor het ochtendtraject; Alvisse Parc Hotel in Luxemburg. U start in volgorde van de toegekende startnummers, met een onderling verschil van 1 minuut

U moet zelf de route bepalen op basis van de in het reglement beschreven systemen (bol-pijl en diverse kaartleessystemen) en het routeboek dat u bij de start ontvangt. De totale lengte van het ochtendtraject is ongeveer 150 km en bestaat voor het grootste gedeelte uit kaartlezen incl. koffiestop.

12.30 uur       Lunch

13.15 uur       Start van de Partnerrallye; middagtraject. U rijdt een traject van ongeveer 150 km

16.30 uur       Finish in Valkenburg en ontvangst in de Tulpenrallye VIP Club

17.15 uur       Aankomst en huldiging algemeen winnaars 65e Tulpenrallye

18.00 uur       Prijsuitreking Partnerrallye

18.15 uur       Einde middagprogramma

 

Voorwaarden

Neemt u deel aan de actie? Dan vindt u hier de voorwaarden.

 

Hiscox Classic Cars

Meer weten over onze verzekering? Classic Cars is de oldtimerverzekering van Hiscox, voor één klassieke auto of voor een volledige collectie.