Veiligste oplossing voor onvervangbare en kostbare eigendommen

Wie kostbare bezittingen tijdelijk of (semi)permanent veilig wil opbergen, kon vroeger vaak een kluisje huren bij de bank. Tegenwoordig is dat nog zelden mogelijk. Gelukkig biedt De Nederlandse Kluis uitkomst. Met inmiddels veertien vestigingen in Nederland wil het bedrijf in 2019 doorgroeien en landelijke dekking hebben. Zo heeft iedereen een kluis in de buurt.

“Je hoeft niet vermogend te zijn om kostbare bezittingen te hebben”, zegt Jaap Zeeuw van der Laan, algemeen directeur van De Nederlandse Kluis. “De spullen die je in een kluis stopt, zijn voornamelijk onvervangbaar en hebben al dan niet een grote emotionele waarde. Denk bijvoorbeeld aan adoptiepapieren en diploma’s, maar ook aan erfstukken zoals lijfsieraden van overleden familieleden of aan backups van belangrijke computergegevens.”

Verstoppen helpt niet

Daarnaast is een safeloket van De Nederlandse Kluis bij uitstek geschikt voor de opslag van andere kostbaarheden, zeker tijdens de vakantie. “Veel mensen verstoppen hun waardevolle bezittingen als ze langere tijd van huis zijn”, weet Jaap. “Het probleem is dat inbrekers dat natuurlijk ook weten. En die hebben alle tijd om op zoek te gaan als er niemand thuis is.”

Alle tijd

Ook een kluis in huis is op zo’n moment lang niet altijd de beste oplossing. Jaap: “Opnieuw: inbrekers hebben alle tijd. Ze kunnen zelfs de nacht erna terugkomen. Voorkomen is daarom altijd beter dan genezen en wij kunnen daarbij helpen.”

Gevoel van veiligheid

Die nadruk op preventie heeft De Nederlandse Kluis gemeen met Hiscox. “Een safeloket huren geeft daarnaast een gevoel van veiligheid en dat is minstens zo belangrijk”, aldus Jaap. “Bij De Nederlandse Kluis staat veiligheid voorop. En met een veiligheidsnorm van vier sterren hebben wij het hoogst haalbare beveiligingsniveau in Nederland.”

Hoge waardering

Dankzij dit hoge niveau van beveiliging zijn de safeloketten standaard verzekerd tot € 45.000,-. Dat bedrag is desgewenst op te hogen tot een maximum van € 90.000,- per kluis. Ook worden alle medewerkers van het bedrijf uitvoerig gescreend en doorlopend getraind. “Mede daardoor zijn onze klanten erg tevreden over ons”, zegt Jaap. “Zo scoren wij een waardering van 9/10 en beveelt 98% van onze klanten De Nederlandse Kluis aan.”

Voor klanten van Hiscox

Klanten van Hiscox die een safeloket willen huren bij De Nederlandse Kluis hoeven hun kluis de eerste maand niet te betalen Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen met 088 - 744 55 55. Of ga naar www.denederlandsekluis.nl - vermeld bij een aanvraag overigens altijd dat u hen via Hiscox benadert!