Voorwaarden Huis en Kunst nu ook in het Engels

Goed nieuws voor internationale klanten van Hiscox die in Nederland wonen maar liever in het Engels communiceren. Voor hen stelt Hiscox nu zowel de polis als de polisvoorwaarden van de Huis en Kunst-verzekering ook in het Engels beschikbaar.

“We zien al jaren een groeiende stroom van expats die zich (semi)permanent in Nederland vestigen”, zegt Charles Verstraete-Verstraeten, Senior Business Development Underwriter Art & Private Client van Hiscox. “Vaak verhuizen ze naar ons land vanwege hun werk. Soms omdat ze bij een reeds bestaande Nederlandse vestiging gaan werken, soms omdat de hoofdzetel van de onderneming naar hier wordt verplaatst.”

Doelgroep

Veel van die expats verhuizen bijzondere bezittingen, kunstverzamelingen en juwelencollecties met zich mee. “Zij passen dus prima in de doelgroep van Hiscox’ Huis en Kunst-verzekering”, aldus Charles. “Het probleem is echter dat zij de polis en de voorwaarden zelf niet kunnen lezen, omdat ze het Nederlands onvoldoende machtig zijn. Daarom hebben wij nu een Engelse versie.”

Broker portal

Charles sluit niet uit dat in de toekomst ook andere verzekeringen Engelstalige polissen en polisvoorwaarden krijgen. “Denk bijvoorbeeld aan onze Fine Art-verzekering en Classic Car by Hiscox.”

“Om het zowel de eindklant als de tussenpersoon makkelijk te maken, zijn de Engelstalige voorwaarden en het aanvraagformulier opgenomen in het brokerportal”, zegt hij tot besluit. “Mochten we op termijn meer vertalingen maken, dan zullen deze ook via het portal beschikbaar komen.”

Meer informatie

Heeft u een vraag naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op via 020-5170700 of stuur een bericht aan [email protected].