Welkom bij Hiscox

Wie we zijn

Hiscox is als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van particulieren, bedrijven en hun kostbare bezittingen.

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen op. Na een schade heeft uw cliënt immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

Onze claimfilosofie

Snel, fair, altijd correct. Het zijn de beginselen van onze claimafhandeling. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars. Dient uw cliënt een claim in? Dan doen we niet moeilijk. Zo luidt onze stelregel.Wat niet uitdrukkelijk is uitgesloten, is per definitie gedekt. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is. En die past in dit segment.

  • Fair - We beseffen dat onze cliënten voorzichtig omgaan met hun bezittingen en risico’s. Waar andere verzekeraars vaak zoeken naar uitsluitingen, is bij ons dekking het uitgangspunt. De cliënt is immers verzekerd. Het is een verfrissende manier van denken, die ons onderscheidt.
  • Efficiënte afhandeling - Na het indienen van een claim nemen we binnen drie dagen contact op.
  • Verstand van zaken - Bij schade krijgen onze cliënten uitsluitend te maken met Nederlands of Engels sprekende experts, die direct kunnen beslissen. Mensen, die tegelijkertijd alle kennis hebben van de omstandigheden waarin de verzekerde verkeert.
  • Begripvol - We nemen elke claim serieus. Na een schade heeft de verzekerde immers genoeg aan het hoofd.

We verzekeren discreet, met een aanvullende service die past bij de doelgroep. Onze experts proberen de klok terug te draaien naar het moment vóór de inbraak, de diefstal, het zakelijke conflict. Hoe dat werkt? De praktijkvoorbeelden vindt u, al even discreet, op deze site. Is een cliënt zakelijk bij ons verzekerd? Dan begrijpen we dat de fout voor de verzekerde minstens zo erg is als voor de klant. We helpen de cliënt met een schone lei te beginnen en schakelen waar nodig zelfs de beste gespecialiseerde advocaten in. We dekken zelfs de eventuele reputatieschade van onze verzekerden.

Over Hiscox


Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: HSX). Hiscox heeft vestigingen in België, Bermuda, Duitsland, Frankrijk, Guernsey, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De groep kent drie underwriting-onderdelen: Hiscox London Market, Hiscox Re & ILS en Hiscox Retail.

  • Hiscox London Market en Hiscox Re & ILS verrichten grote of complexe projecten die we soms delen met andere verzekeraars of die de internationale licenties van Lloyd's vereisen.
  • Hiscox Retail is aanbieder van een breed scala aan nicheverzekeringen voor professionals, zakelijke klanten en zeer vermogende particulieren. Hieronder vallen de activiteiten in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Hiscox Special Risks en DirectAsia.

Lees voor meer informatie ons precontractuele informatiedocument.

 

Als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van particulieren, bedrijven en hun kostbare bezittingen.