Werken bij Hiscox

Verzekeren is mensenwerk. Daarom trekt Hiscox niet alleen de beste medewerkers aan, we doen er ook alles aan om hen te behouden én te ontwikkelen. We hebben immers een reputatie hoog te houden als een van de beste werkgevers.

Werken bij Hiscox vergt kwaliteiten. We waarderen van onze mensen vanwege hun loyaliteit, enthousiasme, intelligentie, vertrouwen, gedrevenheid, plus hun uitstekende intermenselijke vaardigheden, expertise en kennis.

Uiteraard belonen we uitstekende prestaties met een prima salaris en diverse bonussen. We ondersteunen individuele carrières via regelmatige evaluaties en opleidingen van topkwaliteit.

Daarnaast bieden we elke medewerker van Hiscox aantrekkelijke extra’s. Zoals toegang tot het Hiscox Kunstcafé in Londen. En tot onze toonaangevende kunstcollectie, verspreid over al onze wereldwijde locaties.

Maar bovenal betekent werken bij Hiscox: werken bij een gespecialiseerde verzekeraar. Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening, onder meer via onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Vacatures

Werken bij Hiscox? Bekijk onze vacatures.